<< Tilbake

- Drangsvann boligområde vil styrke Randesund bydel

Påtroppende Kristiansand-ordfører, Jan Oddvar Skisland, betegnet nye Drangsvann boligområde som en perfekt videreutvikling av Randesund som en livskraftig bydel. Han stod for snorklippingen søndag, sammen med prosjektleder Øyvind Lauvland.
Nye Drangsvann boligområde  vil tilføre Randesund opp mot 5000 nye innbyggere og styrke bydelens kultur- og servicetilbud.

Det sa påtroppende Kristiansand-ordfører Jan Oddvar Skisland (Ap) da Drangsvann boligområde ble innviet søndag. Over 300 barn og voksne hadde møtt fram for å ta Randesunds nye boligområde i nærmere øyesyn.

Skisland sa at når Randesund bydel skal vokse, passer Drangsvann-utbyggingen som hånd i hanske.

– Drangsvann åpner Randesundbyen mot øst hvor det ligger flotte rekreasjonsområder, turveier og badevann. De som flytter inn her, kan glede seg over flotte omgivelser. De får kort vei både til urørt natur og til Randesunds mange servicetilbud, sa Skisland.

Minst 200 mennesker var innom åpningen av Drangsvann boligområde i Randesund søndag ettermiddag.

Første innflytter

Skisland gratulerte boligområdets første innflytter, Berit Håverstad, med nytt hjem. Hun flyttet inn sammen med mannen sin, Fredrik, samme helg som åpningen.

– Det var deilig å flytte inn på Drangsvann. Nå venter vi bare på flere naboer, sa første innflytter, Berit Håverstad.

– Vi gleder oss til å få installert oss i drømmehjemmet. Sofaen er på plass og snart kommer spisebordet. Om et par uker får vi selskap av flere familier som flytter inn. Det blir trivelig, sier hun.

Øyvind Lauvland, prosjektleder for Drangsvann-utbyggingen, var godt fornøyd med frammøtet på innvielsesdagen. Foreløpig er 35 boliger under oppføring i første byggetrinn, og det er så langt solgt 23 enheter.

– Det er gøy å registrere en så stor interesse for Drangsvann boligområde blant sørlendingene. Vår ambisjon som utbyggere er høy; vi skal lage landets mest trivelige boområde, sier Lauvland.

Ja takk, jeg vil gjerne holdes oppdatert!

Ved å registrere deg godtar du at din informasjon blir lagret og at vi kan bruke denne for å kontakte deg vedrørende prosjektet. Les mer her.

Takk for din interesse, vi holder deg oppdatert!

Vi vil kontakte deg og du vil bli holdt oppdatert om det som skjer.

På Drangsvann er Sukkevannslia vårt første boligfelt fordelt på eneboliger, rekkehus og leiligheter. Boligene har allerede begynt å reise seg, og i byggefeltet kan du nå orientere deg hvor boligene blir liggende og hvilken utsikt og solforhold ditt neste hjem vil få.  

Med vennlig hilsen
Drangsvann AS
hilde.jensen@dnbeiendom.no
Noe gikk galt, prøv igjen eller kontakt Hilde Jensen på telefon 92 06 32 65
boligvelger
Klikk her