Elbil-lading

I et nytt og fremtidsrettet boligområde som Drangsvann får vi stadig spørsmål om lading av elbil. Vi har tatt kontakt med ladeteamet til Circle K for å gi dere nyttige tips og informasjon om elbillading.

Hvordan vet jeg hvilken ladestasjon jeg burde velge

Når man skal velge ladestasjon er det mange spørsmål som kan dukke opp, og flere fallgruver man kan gå i. Det er blant annet en del ord og uttrykk som er ukjente for mange, og som kan skape forvirring.

  • kW og kWh
  • IT-nett og TN-nett
  • 1-fase eller 3-fase
  • Type 1 eller Type 2 kabel
  • Jordfeilvern type B

Hva bør du tenke på?

Det er mange som tar utgangspunkt i sin nåværende elbil når de kjøper ladestasjon. Vi anbefaler at du også tenker på dine fremtidige behov. For hva skjer hvis du i fremtiden bytter bil eller hvis bruksmønsteret ditt endrer seg? Ved å tenke på dette i forkant kan du unngå store kostnader knyttet til bytte av ladestasjon.

Muligheten for kjøp av en elbil nummer to i fremtiden er også hensiktsmessig å tenke på i forkant av valg av ladestasjon, for hva gjør man i så fall med lading da? Da er det lurt å velge en ladestasjon som enkelt og rimelig kan utvides, samtidig som den også har mulighet til smarte funksjoner som lastfordeling mellom ladestasjonene.

Det er en hurtig utvikling av tjenester som tilbys ladestasjoner, og mange av disse funksjonene kan blant annet bidra til å redusere strømregningen din. Derfor anbefaler vi at du velger en ladestasjon som er klargjort for disse løsningene, og som gir mulighet for oppgradering over internett.

Trenger det være så komplisert?

Heldigvis ikke. Det finnes ladestasjoner som tar høyde for alle punktene over og mange flere. Circle K har valgt ladestasjon fra det norske selskapet Easee.

Her får man den mest fremtidsrettede ladestasjonen på markedet. Easee kan lade alle typer elbiler, har innebygd 4G fra Telenor som sikrer at ladeboksen ikke blir utdatert om få år, og gir deg maksimal ladeeffekt - for å nevne noen punkter. Ladestasjonen er liten og elegant, og sparer miljøet for minst 4 kilo kobber og plast sammenlignet med tradisjonelle ladestasjoner.

Easee leveres i fem ulike farger.

Hva Circle K tilbyr

Circle K tilbyr markedsledende priser på ladestasjonen med installasjon. Du trenger derfor ikke å organisere med en elektriker for å få dette. I tillegg til dette har Circle K 24/7 kundeservice hvor du kan ta kontakt med oss for spørsmål og rådgivning. Gjennom vårt landsdekkende nettverk av elektroinstallatører gjør vi det enkelt og sømløst for deg som kunde å bestille ladestasjon fra oss også om man ønsker å bestille ladestasjon nummer 2 til sitt hjem.

I tillegg til dette får kunder av Circle K tilgang til fordelaktige priser på vårt nettverk av hurtigladere og andre fordeler gjennom vår kunde klubb, EXTRA-CLUB.

På vår nettside www.circlekcharge.no kan du finne flere nyttige artikler og lese mer om våre løsninger for store og små installasjoner.

Over 42 prosent av nye solgte biler i Norge i2019, var elbiler.

Les også:

Ja takk, jeg vil gjerne holdes oppdatert!

Ved å registrere deg godtar du at din informasjon blir lagret og at vi kan bruke denne for å kontakte deg vedrørende prosjektet. Les mer her.

Takk for din interesse, vi holder deg oppdatert!

Vi vil kontakte deg og du vil bli holdt oppdatert om det som skjer.

På Drangsvann er Sukkevannslia vårt første boligfelt fordelt på eneboliger, rekkehus og leiligheter. Boligene har allerede begynt å reise seg, og i byggefeltet kan du nå orientere deg hvor boligene blir liggende og hvilken utsikt og solforhold ditt neste hjem vil få.  

Med vennlig hilsen
Drangsvann AS
hilde.jensen@dnbeiendom.no
Noe gikk galt, prøv igjen eller kontakt Hilde Jensen på telefon 92 06 32 65
boligvelger
Klikk her